Uniklubi

Uniklubi

Selostus

12.8.2007, 16:09 | Päiväkirja | Kirjoittanut: Uniklubi

Tervehdys!!

Kirjoitin juuri järjettömän pitkän selostuksen viime viikkojen tapahtumista tänne päiväkirjaan, ja jotenkin pystyin ryssiin kun päivitin sitä tänne sivuille.
PERKELE!!

Nyt raapustellaan sit uudestaan, vaikka väsy painaa miestä:( Jooh, tänään oli ekat reenit kun opeteltiin keikkakuosiin noita uusia biisejä. Hyvin tuntui olevan biisit takaraivossa… kyl se siitä lähtöö!

Videokin käytiin kuvaamassa Upinniemellä! Se on se paikka missä on niitä sotamiehiä ja sotalaivoja, jotka pitää Suomen naapurit kurissa, perkules!;) Jep, mut hyvää kuvaa saatiin aikaiseksi! Jossain vaiheessa sivuillekkin varmasti saadaan kuvia tuolta kuvauksista.Mut, mie painan tästä nukkuun, että jaksaa herätä huomenna kahdeksan junaan.

Kuullaan taas!

-Jussi

Be Sociable, Share!

Ajankohtaista

Viimeksi kommentoitu