Studio-päivä

Kävin eilen studiossa laulamassa Leevi And The Leewings orkesterin biisin ”koko talvi kesämökillä” mistä me ollaan tehty meidän kuuloinen vähän ehkäpunkahtava versio. Se julkaistaan ilmeisesti jollain kokoelmalla mutta siitä lisää myöhemmin kun asiasta jotain tiedän…:)Anyway, koskaan ei oo ollut niin uuvuttava studio päivä! Väsytti ja vitutti, ois ollut mielummin kotona peiton alla. Mutta loppujen lopuksi saatiin laulut hyvin purkkiin.Ja hieman mukavuutta studio päivään toi myös se, että tuottajamme Jari ”jaska” Latomaa löysi vahingossa konjakki pullon, jostain sen jemmasta mihin se oli sen joskus juovuksissa piilottanut. Sitä sit fiilisteltiin eilinen alkuilta, vaikka en niin konjakin ystävä olekkaan. Kiitos Jarille siitä ja röökeistä myös!

Studiosta tottakai baarin kautta kotiin ku meidän futis porukalla (dogs ball) oli kauden päättäjäiset… Janne sai vuoden ”aropupu” palkinnon ku se on ihan perkeleen nopee jätkä. Ja pallo pysyy kintuissa kun se painaa siellä kentällä! Tänään illalla olisi sitten tarkoitus käydälaulaan taustalaulut tohon Leevin biisiin.

Juuri nyt ei väsytä, eikä vituta vaan päinvastoin,minä luulen, että tästä tulee mukava päivä! Ja sitä samaa toivon myös teille!

-Jussi