Uniklubi

Uniklubi

Taidetta

21.11.2007, 15:54 | Päiväkirja | Kirjoittanut: Uniklubi

Tervehdys!

Käytiin eilen tuossa poikien kanssa Helsingissä Universal Musicin toimistolla vähän tekemässä taidetta.Piirreltiin/kirjoiteltiin meitin ”Varjoon juuttunut” singlen kansiin mitä ihmeellisimpiä asioita. Hauskaa niitä oli vääntää siinä viininjuonnin lomassa.Niitä väännettiin viitisen sataa, joten nyt puhutaan varsinaisen harvinaisista julkaisuista;)

Tänään taas oli ensimmäiset akustiset reenit äijien kanssa,katsokaas sinne The Voicen bailuja varten nääs…Hyvin tuntuu biisit toimivan myös noin riisuttuina.Mutta mutta… Minä valmistaudun tästä henkisesti illan peliinPortugali-Suomi. Saa nähdä kuinka käy Suomi pojan!!

Kaikkea hyvää sinne!

-Jussi

Be Sociable, Share!

Ajankohtaista

Viimeksi kommentoitu