Eka virallinen Street Team

Hei ja terve immeiset! Nyt se on sit vihdoin kasassa… UK:n eka virallinen Street Team on tosiasia. Kuten uutisissa ja foorumilla sanotaankin, niin haku on käynnissä, joten ei muuta ku ottakaahan ihmiset osaa, mikäli vaan kiinnostusta löytyy. Bändin puolesta nyt jo suuri kiitos homman käyntiin laittaneille ja myös tuleville ”tiimiläisille”!! *SUURI KUMARRUS* Bändi ei taatusti jätä ahkeria ”tiimiläisiä” palkitsematta!

Nyt aletaankin viimosia viemään tän vuoden keikkaloista ja sit pidetään vähä joulutaukoo… kyllä lomailu taas tähän väliin maistuuki makialle! Menneestä rundista on kyllä jääny superhieno fiilis ja mahtavia muistoja. Vuodenvaihteen jälkeen jatketaan taas uudella tarmolla 19.1.2008 alkaen. Osa keikoista on julkaistukkin jo keikkakalenterissa, mut lisää sinne on toki tulossa, joten pysykää tarkkana ja seuratkaa tilannetta.

(Tulis ny viä sitä turkasen LUNTA ni pääsis pulkkamäkeen!!)

-Antti

P.S. Muistakaahan myös äänestellä UK radiolistojen kärkeen!!