Huimaa päivää!

Huimaa päivää!

Johan sitä taas on aika vierähtäny nopiaan, ku edellisestä merkinnästä on noinki kauan. Paljon on jo lapin kierroksen jälkeen kerinny tapahtuun ja Suomee on kierrelty ristiin rastiin hyvän fiilingin vallitessa edelleen! :)

On ollut ilo huomata, että uusia biisiaihiotakin on alkanu syntyyn hyvällä vauhdilla ja pikkuhiljaa alkaaki jo kutkutteleen vatsanpohjaa toi uuden plätyn tekeminen… hurjaa!! Ennen sitä kuitenkin viä tää kevään kiertue loppuun ja mikä parasta: KESÄ ja FESTARIT! JEE!

No takaisin tähän viikkoon… ohjelmassahan seuraa ”aivot narikkaan ja paattiin”-luonteinen viikonlopun vietto. Toivotaan, että tää bändiä kiusannut flunssa-aaltoki alkas jo taittuu ja ukkelit ois kunnossa keikoilla. Ite oon ny kärsiny tätä turjakkeen tautia jo liki pari viikkoo, mut nyt näyttää onnex jo paremmalta. Aurinkokin tuikahtelee ulkona jo piristävästi, joten eipä siis muuta ku seilorihatut päähän ja laivalle rokkaamaan… HOP HOP!

-Antti