”Luotisade” -kiertue

Hyvää päivää

”Luotisade” -kiertue on mutamaa keikkaa vaille valmis. Fiilis on helvetin hyvä kaikin puolin. Vuosi on taas menny heittämällä ja keikat on ollu ihania. Toukokuun tauko tulee kyllä tarpeeseen, notta akut latautuu festivaalilavoille. Kesästä tulee hieno. Keikkaa on paljo ja samalla aletaan pikkuhiljaa hahmotteleen ja demotteleen neljättä kokopitkää. Biisiaihioita on noin kymmenkunta tällä hetkellä ja fiilis on jälleen se, että klassikkoo tehään!

Biisejä on syntyny paljo rundilla joten sävellyksistä vastaa hyvin pitkälle kaikki orkesterin jäsenet. Ja mikäs sen hienompaa! Loppuvuodesta yritetään saada kaupan hyllyyn kuvia kiertueelta ja muusta sekoilusta, oikeen kansien väliin. Jokku on saattanu keikoilla Hygen bongatakkin, uudenseelannin kokosen kameralinssinsä kera.. Mie lähden toukokuussa lomaileen Kroatiaan ja Venetsiaan, notta jaksan taas meuhkata kesän lavoilla niin että tyrä rytkyy.

Notta eiköhän tehä kesästä jälleen kerran ihana rakkauden juhla. Toivottavasti törmäillään suomen suvessa. Pitäkäähän huolta ja hyvvöö kevättä,

-Teemu