Taivallus kohti uutta levyä

Terveex!
Nyt on sitten aloitettu taivallus kohti uutta levyä. Ensimmäiset demotukset on saatu tehtyä. Tuossa muutama päivä sitten pistettiin purkkiin 7 uutta biisiä ja täytyy sanoo, että kyllä on taas hyvä fiilinki. Kesällä olisi tarkotus pistää vielä lisää demoja nauhalle ja sit syksyllä studioon.

Ennen sitä teitä hemmotellaan kuitenki syksyllä ilmestyvällä kokoelmalla, johon laitetaan tuttujen biisien lisäksi vähän uuttakin matskua ja myös muuta extraa. Loppuvuodesta ilmestyy myös Uniklubi-Rakkaudesta hulluuteen valokuvakirja, johon on kiteytetty koko luotisade-kiertueen parhaat (ehkä myös pahimmat) hetket valokuvin.

Tämän kuun lopussa Uniklubi starttaa kuitenkin vielä kesäkiertueen, joka ulottuu useille festareille ympäri Suomen ja vähän muuallekkin.

Hauskaa kesän odotusta kaikille! Nauttikaa auringosta ja lämmöstä mikäli sitä Suomen alkava suvi meille tarjoilee…

-Antti