Synkkä syksy

Morjens kaikille!

On ollut taas synkkä syksy niin kuin olette varmasti lukeneetkin. Jouduimme perumaan meidän haartaasti suunnitellun ja odotetun akustisen kiertueen johtuen minun ääniongelmista. Todella perseestä…

Mun äänihuulissa todettiin trauma, joka vaati ehdotonta lepoa ja hoitoa… Kaikki kiva kiellettiin. Nyt tilanne on hallussa ja keikoille päästään vuoden alusta niin kuin on ollaan suunniteltu. Ekan sinkun pitäisi tulla ulos tammikuussa. Mutta levyn rundista ja julkaisupäivistä myöhemmin lisää! Uudet kotisivut on muuten tulossa… Komiat ja kattavat kerrankin. :)

Mutta se miksi tänne halusin tulla fiilisteleen on se, että ensi viikolla pääsen laulamaan ekat biisit purkkiin ja sehän on hienoa se! Lisää kuulumisia studiosta voi sitten lueskella tuolta meidän foorumilta. Topicin nimi on ”Petrax 2008/studiopäiväkirja”, vaikka Deerhouse studiolla (täällä Tampereella) levyn loppuun teemmekin. Mutta eipä tässä kai muuta… Minä riennän nyt jalkapelillä studiolle niin, että kipunat sinkoilee… Jannen ja Pasin kitarointia olisi luvassa. Jes.

Nährään.

-Jussi