Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta.

Morjens.

Voi, että kun taas on vuosi mennyt nopeesti tien päällä ja levykin on tullut tehtyä tässä vähän niin ku vahingossa. Jes! Viimeisiä lurituksia vaille valmis meidän neljäs levy siis on.

8. päivä olisin menossa Ylex:lle höpiseen hölmöjä ja käsittääkseni tarkoitus olisi esitellä meidän uunituore single ”Polje” ensimmäistä kertaa teille hyvät ihmiset. Eli olkaa siis kuulolla. Kellosta mulla ei oo mitään käsitystä, koska tulee ulos (niin ku aina) mut 8. päivä joka tapauksessa on ekan singlen ensisoitto.

Videokin kuvataan samana päivänä ja jos kaikki menee oikein hienosti niin uudet kotisivutkin olisi tarkoitus aueta samana päivänä mut kahtoo nyt kerkiääkö vielä siihen… Mutta ei kai tässä muuta kuin, että isokiitos teille kuluneesta vuodesta koko orkesterin puolesta!

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta.

Rakkaudella, Jussi