Erittäin rajoitettu määrä harvinaisia Uniklubi-paketteja

Backstage Rock Shopissa on saatavilla erittäin rajoitettu määrä harvinaisia Uniklubi-tuotteita: tarjolla on erilaisten pakettien muodossa lukuisia ennenjulkaisemattomia ja bändin nimikirjoituksilla varustettuja singlejä, julisteita, postikortteja, paitapaketteja sekä paljon muuta. Tsekkaa nimmaroidut spesiaalipaketit täältä!

Tämän lisäksi Backstage Rock Shopin marraskuun arvonta on vahvasti Uniklubi-aiheinen:
Osta mitä tahansa Uniklubi-tuotteita vähintään 25 euron arvosta ja osallistut automaattisesti harvinaisten Uniklubi-sinkkupakettien arvontaan! Paketteja on arvonnassa neljää erilaista ja ne arvotaan joulukuun alussa:
1) Nimmaroitu Huomenna-single + Jussin kirjoittamia Kultakalat-albumin sanoituksia + Teemun tarinointia Kultakalat-albumin kappaleista + harvinaisia postikortteja + tarroja
2) Nimmaroitu Kaikki mitä mä annoin-single + Jussin kirjoittamia Kultakalat-albumin sanoituksia + Teemun tarinointia Kultakalat-albumin kappaleista + harvinaisia postikortteja + tarroja
3) Nimmaroitu Rakkaudesta hulluuteen-single (ennenjulkaisematon radiosingle) + Jussin kirjoittamia Kultakalat-albumin sanoituksia + Teemun tarinointia Kultakalat-albumin kappaleista + harvinaisia postikortteja + tarroja
4) Nimmaroitu Varjoon juuttunut-single + Jussin kirjoittamia Kultakalat-albumin sanoituksia + Teemun tarinointia Kultakalat-albumin kappaleista + harvinaisia postikortteja + tarroja