Uusi single ”Pakkopaita” ulkona nyt!

Uniklubi hyppää Pakkopaidassa toiseen todellisuuteen

– Uniklubin uusi single Pakkopaita sukeltaa toiseen todellisuuteen
– Keväällä tulossa odotettu albumi

Vuosien saatossa koko kansan suosikiksi noussut Uniklubi julkaisee 15.11. uuden singlen Pakkopaita. Uniklubimaisia melodioita lasketteleva energinen rokkibiisi on toinen single keväällä julkaistavalta pitkäsoitolta, jota Uniklubi parhaillaan äänittää. Pakkopaita edustaa tulevan levyn perinteisempää osastoa ja kantaaottavissa lyriikoissa uidaan syvissä vesissä.

– Pakkopaita kertoo mielenterveysongelmista sekä niistä leimautumisesta. Haluan herättää keskustelua pahoinvoinnin yleistymisestä sekä vaihtoehtoisista hoitomuodoista, kertoo singlebiisin säveltänyt Janne Selo.

Hetken hiljaiseloa viettänyt Uniklubi on tehnyt isompia festarikeikkoja ja kypsytellyt rauhassa tulevaa albumia. Syksyllä Uniklubi julkaisi uuden singlen Laavaa, joka lähti heti radiosoittoon. Keväällä yhtye tekee uuden albumin myötä myös kattavan julkaisukiertueen, jolla on luvassa keikkoja ympäri Suomen.

Useista radiohiteistään tunnettu Uniklubi on vuosien saatossa noussut koko kansan suosikiksi. Alun perin Hämeenkyröstä lähtöisin oleva, sittemmin tamperelaistunut yhtye nousi suuren yleisön tietoisuuteen kesällä 2004 hitillään Rakkautta ja piikkilankaa, jonka jälkeen debyyttialbumi myi reilusti platinaa ja Uniklubi pokkasi samana vuonna Emma-pystin parhaana rock-tulokkaana. Sen jälkeen yhtye on julkaissut neljä studioalbumia, myynyt kultaa ja platinaa, kiertänyt suuria festareita sekä tehnyt useita ikihittejä, jotka soivat radioaalloilla edelleen.