Kultakalat -kiertue

Kultakalat -albumin levynjulkaisukiertue on nyt julkaistu keikat-osiossa. Kiertue alkaa 30.9. Helsingin Tavastialta ja jatkuu pitkälle ensi kevääseen. Lisäyksiä tulossa, seuraa ilmoittelua!

3 thoughts on “Kultakalat -kiertue

  1. Ensinnäkin oon pahoillani, että asioiden oli pakko mennä miten meni. Siinä oli vaan liikaa kaikkea yhtäaikaa.. Halusin vaan sanoa, etten mä koskaan hävinny minnekään. Olisin voinut yrittää selittää ja toivonut, että homma olisi ratkennut johonkin suuntaan viimeistään silloin kun tuutte tänne mutta se tais sen tehdä jo. Joten hyvää jatkoa teille, uusin tuotanto näyttää ja kuulostaa hyvältä, jatkakaa samaan malliin. Heippa.

  2. Turun seudulle lisää sallittuja keikkoja please.

  3. Wow, that’s a really cevler way of thinking about it!

Comments are closed.