Levyä odotellessa..

Moro.

Mahtavaa. Nyt on sit keikat julkaistu ja levykin on kohta kaupoissa. Ei malttaisi oottaa et bussi starttaa taas ja päästään soittohommiin. Varsinkin uusia biisejä on siisti päästä vetään.

Ollaan reenailtu ja tehty vähän promoo mm. Sue, Rumba ja Soundista voitte lukea meidän mottipäisiä juttuja mikäli ovat julkaisukelpoisia. :) Myös äänestyksissä te olette loistaneet. Varsinkin Himotuimmissa . Kiitos teille siitä!

Me jatketaan harjoituksia. Nähdään pian keikoilla.

-Jussi

12 thoughts on “Levyä odotellessa..

 1. Kiitos Jussi kuulumisista. ;) Heh. Innolla odotan jo kovasti uutta rundia ja tietenkin levyä.
  Hienot on sivut ja aivan mahtavat nuo uudet paidat yms.
  Vielä muutama viikko niin Kultakalat boksi ilmestyy postilaatikkoon.

  Hyviä harjoituksia ja nähdään tavastialla.

  T: Linda;)

 2. kiitos vaan minunkin puolesta Jussille kuulumisista. :) ja levyä odotteln jo innolla ja keikkoja.. <3 :) nähdään joensuussa & kuopiossa!!!

  vihdoinkin joensuuhun Uniklubi tulee.. viime kerrasta on kulunut aikaa.. mutta 22.10 Sitten Nähdään!!!!!!!!

  sitä ennen levy menee teho-kuunteluun kun se julkaistaan.

 3. Kiitos kuulumista =) innolla uutta settiä odotellessa ja uusia keikkoja :) uudet sivut on todella hienot, tykkään paljon! jos hyvä onni käy niin laivalla nähdään!!

 4. Kiitos Jussi.
  Olen odottanut uutta levyä siitä lähtien kun edellinen julkaistiin :)
  Onnea ja menestystä <3

 5. Musta tuli ihan Uniklubi-fani kun katoin UTubesta teidän Aikasi on nyt-videon. En oo tajunnutkaan miten hyvä bändi te ootte vaikka paljonhan teidä musaa kuuluu radiosta. Tosin ”se juttu” mulle ei ollut tuo video, mut oon kuullu tuon biisin aika monta kertaa töissä radiosta ja nyt eka kuuntelin sen kotona Spotifysta ja sit katoin videon ja löysin sieltä myös teidän haastattelun Voicella ni ihastuin teidän ”tavallisuuteen” ja se kolahti! Siis että ootte ihan jalat maassa-olevia tyyppejä, ja lisäks sä oot Jussi söpö kun oot vaan ihan oma ittes!

 6. Kiitti kuulumisista Jussi. Ihanat biisit tos uudes levys. Jos hyvin käy, nähää jollain keikalla, ehkä laivalla. Morjes, ja UK pojat, kirjotelkaa taas pian tänne päivikseen ;)

 7. tässä kuunnellessa uutta levyä täytyypä kommentoida ihan tännekkin.

  uniklubi kolahti miula jo nuorena tyttönä.sitä mentiin silloin 15kesäsenä kajaalit silmillä ja hirveesti jännittäen valkealatalolle kuuntelemaan ensimmäisen levyn kappaleita,oisko vuosi ollut tosissaan joku -04 tai -05?
  ja voi sitä hurmiota keikan jälkeen,fiilis kesti päiviä illan jälkeenkin ja ekaa levyä huuatettii puhki.täytyypä myöntää että eka idolikin oli jussi,voi niitä päiväunia! :D

  muistan myös monet kerrat,silloisen parhaan ystäväni kanssa kun lauleltiin kymenlaakson kesäisessä yössä vanhoja kappaleitanne teinisydän kirkuen.

  elämässä tapahtu kaikennäköstä,teiltä tuli uusia levyjä ja ne käytiin ostamassa,ihan vaan kannustaenkin orkesteria.lyyriikkanne on auttanu vaikeastakin yli.

  seuraavan kerran näin teidät saariselällä,täs pari talvee sitte ja himo musiikkii iski uudelleen ja keikka toi mukavia vanhoja muistoja mieleen.vuosien varrella olette kypsyneet valtavasti.
  sanoitukset ja sävellykset ovat jollakin tapaa hiotumpia ja vahvempia.

  tässä nyt parikymppisenä naisen alkuna huomaan nauttivani jussin laulusta ja poikien soitosta vieläkin.kiitos siis kun olette jaksaneet tehdä musiikkia ja tehkää ihmeessä vaan lisää.ootte lahjakkaita poikia ja yhteistyönne toimii ainakin musiikillisella alalla kun hamsteri tärpätissä.(oli muuten oikeesti kohteliaisuus)

  eiköhän sitä vielä 60kymppisenäkin laulella vanhainkodissa,tossut jalassa ja silmälasit hukassa ”rakkautta ja piikkilankaa”.

 8. haluan vain sanoa, että uniklubi on mulle esikuva kirjoittamisessa ja valtava voimavara. biisinne on loistavia. tätä uusinta levyä kuunnellessa on mahtavaa, vaikkakin levynne ”kehä” on oma suosikkini <3

  mietin kun kuuntelin biisiä "juhlahuone" niin aina jäin miettimään kertsin kohdalla
  mistä juhlahuone on saannut alkunsa biisin..? "…kun sä astuit juhlahuoneeseen…"
  jotenkin se poikkeaa muusta biisin sanoituksesta :)

 9. nonjonna – silloin ne laulelee kukkaa :D

 10. no se voi olla.mut eiköhä se meikäläiselläkii pukkaa jo dementiaa siinä vaihessaa ni tyydytää pelkän melodian hyräilemiseen sitte :D

 11. Kiitos taas mielettömän hyvästä levystä! Sekä uusimman että kaikkien vanhempienkin levyjen biisit ovat olleet minulle suureksi avuksi käsitellessäni vaikeitakin tunteita ja ajatuksia pienen tyttäreni sairastuttua syöpään vuosi sitten. Ajaessani sairaalasta kotiin olen lukemattomia kertoja itkenyt kuunnellessani levyjänne, varsinkin kahta viimeisintä. Sanat saavat tuskan tulemaan ulos silloin, kun paha olo kasaantuu möykyksi sisälleni.

 12. Hellurrei! Ihanaa taas kuunnella uutta levyä joka päivä!!!! Laulut on mahtavia ja niistä saan voimaa jatkaa eteenpäin ja olla oma itseni, sillä koulussa minua pilkataan ja halveksitaan mun musamakuni takia! Itse en ymmärrä miten joku ei voi pitää Uniklubista. Sehän on vain maailman paras bändi!!! Kaikki entiset ystäväni kiertävät minut kaukaa ja puhuvat pahaa selkäni takana, mutta biisienne ansiosta jaksan keskittyä koulunkäyntiin, enkä oikeastaan jaksa välittää muista. Jatkakaa samaan malliin ja vaalikaa ystävyyttäne, sillä se on maailman tärkein asia, jotta menestyisitte!! Onnea tulevalle vuodelle erittäin paljon!!!!

Comments are closed.