Uusia fanituotteita!

Uudet Uniklubi-fanituotteet ovat nyt ennakkomyynnissä Backstage Rock Shopissa. Paitojen lisäksi tarjolla mm. pullonavaaja sekä erilaisia Hot pantseja. Tilaamalla nyt voit varmistaa tuotteiden saamisen postitse keskiviikkoon 29.9. mennessä. Tuotelisäyksiä on odotettavissa myöhemmin tämän syksyn aikana. Backstage Rock Shop on aktiivisesti mukana Uniklubin 30.9. Helsingin Tavastialta alkavalla kiertueella, joten fanituotemyyntipiste löytyy jokaiselta keikalta.

Tilaa uudet fanituotteet täältä!
Tilaa Kultakalat -albumi täältä!

5 thoughts on “Uusia fanituotteita!

  1. oho, onpas nää kirkaat sivut :D mihin synkkyys jäi ;D ei vaan, kyl nääkin on hienot :) tervetuloo poriin keikalle, siellä näemme :)

  2. Hienot sivut, ja uudet fani tuotteet on ihania!!!!

  3. Haha. I woke up down today. You’ve chereed me up!

Comments are closed.