Uudet kotisivut

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3dbh6lE5Wfw&feature=youtube_gdata[/youtube]

13 thoughts on “Uudet kotisivut

 1. new website…hmm…well, looks really good, new style is great and interesting…good job, moderator! but…I remember guys promised so many times that one day it will be on English too…and??? it was long time ago…and again only on Finnish :( Looks like you are not interested in english speakers supporters…

 2. Heips
  On todella hyvännäköset nää uusitut sivut. Ja täällä on paljon kaikkee uusiakin juttuja mikä on todella hyvä. Jatkakaa pojat samaan malliin. :)

 3. Uniklubi on thaimaalainen unilauluja hyräilevä orkesteri, joka perustettiin vuonna 1948. Yhtyeen alkuperäinen nimi oli Ultra Bra, sitten Abba ja sitten Eläkeläiset mutta nimi vaihtui Uniklubiksi Pussin keksiessä nuorennusjuoman. Orkesterin jäsenet jäivät riippuvaiseksi nuorennusjuomasta ja kuolivat juoman loputtua vuonna 1995. Kummallista kyllä, Uniklubi on nykyään suosiossa lähinnä jäsenten kuolemavuonna syntyneiden keskuudessa.

  Uniklubin musiikki on yksi vaarallisimmista tavoista, joilla tappava unitauti leviää. Sipoossa koettiin laajamittainen unitautiepidemia v. 2002, kun asioista mitään tietämätön pissis pisti kotibileissä soimaan Uniklubin viimeiseksi jääneen sinkun. Tulos oli masentava: 321 pissistä kuoli, 2312 joutui sairaalahoitoon kuukausiksi ja Venäjä valtasi Sipoon.

 4. ihanat nää uudet sivut <3 kivan vaaleat, ku ne edelliset oli sellasen tummat :) ja ihania noi uudet promokuvat <3 levyä ja keikkoja odotellessa <3

 5. diggaan kovasti näistä sivuista. tää video homma on aika jees juttu. ja muutenkin nää sivut on hienot. :——) tuntuu tosin vieläkin oudolta, kun tottunut niihin synkkiin sivuihin, mut vaihtelu virkistää. kiitokset näistä sivuista !
  levyä odotellessa. ;——–)

 6. uudet sivut on upeat. :)

  ja nuo promokuvat on niin ihania ja lev yä ja keikkoja odottelen <3

 7. Ihanat sivut, tykkään kovasti että nyt kaikki on niin vaalea!
  Videot on kyllä hienoo idea sen päiväkirjan lisäksi.

  Hei mut nyt kun Lelila mainitsi toi kielijuttu… – oisko ongelma jos tänne kommentteihin tulisi jonkun käyttäjän (!) kääntämä versio uuttisista? eli ku kirjoittaisin nyt englanniksi muille ulkomaalaisille faneille että Jussi sanoi sitä ja tätä videossa?
  yritin jo kysyä vuosi sitten myspace-sivuilta mutta silloin tuli vain vastaus ettei ”epäviralliset” käänökset voida julkaistaa (vaikka lähdettä mainitetaan)… siis … saisiko kirjoittaa sitä nyt tänne?
  tai voisiko ainakin joku sanoa, kenen kanssa pitää ottaa yhteyttä, jos halua kysyä niistä juttuja?

 8. joo todellakin hienot on nää uudet sivut. hyvä että tulee levyn myötä uudistuksia myös fanituote-mallistoon. :) levyä odotellessa..

 9. Hienot sivut, mut taisin jo sen sanookki. HIENOT NÄÄ ON!!!!

 10. Uniklubikin naamaraamatussa, voi huohh… Miten alas voi bändit nykyään vajota… Noh, on teineille virtuaalielämää ja paskanjauhantaa…

 11. Hienoa Jussi, Janne, Pasi, Antti & Teemu että teette taas uuden musiikkivideon!

 12. Jussi, Pasi, Antti, Janne ja Teemu, teette ihan mahtavaa työtä . Oon ollu kahesti teijän keikalle ja odottelen seuravaa minne ois mahollista mennä (:

Comments are closed.