Kultakalat kaupoissa tänään!

Uniklubin 5. studioalbumi Kultakalat kaupoissa tänään! Voit ostaa albumin mm. seuraavista liikkeistä: Levykauppa Äx, Epe’s, Stupido Shop, Swamp Music, CDON.COM, Anttila. Voit myös lataa albumi iTunesista ja kuunnella sitä Spotifyssa.

Kultakalat -kiertue alkaa ensi viikon torstaina 30.9. Helsingin Tavastialta. Osta ennakkoliput täältä.

13 thoughts on “Kultakalat kaupoissa tänään!

 1. miksei levy tullu tänään niin kun äxällä on yleensä tapana julkaisipäivänä toimittaa!?!? palautetta saa antaa sinne päin…

 2. joo, en viä oo sitä kerinny ostaa, mut huomen ostan!

 3. hyvä levy, monta kertaa jo tullu kuunneltua. kiitoksia ! :)

 4. SE levy on nyt mul! Menin ostaa sen 22.9 ja oli vartti aikaa ehtii kauppoihin… mut mä ehin! Onneks! Parhaimpia biisejä oli aikasi on nyt, poispäin minusta, kultakalat ja ikuinen. Oli ne muutkin ihania biisejä mut etenkin noi. Tuskin maltan ootta ku ne musavideot niistä biiseist tulee. Ja kyl se Jussi osaa sit aina laulaa yhä paremmin ja paremmin.

 5. Helvetin hyvän levyn olitte tehneet ja odotettu levyn julkaisupäivää. En ole viellä kertaakaan päässyt keikkoillenne koska aina mihin olen yrittänyt päästä on k-18 vuoden päästä tulen katsomaan jos ei aikaisemmin ole alle 17W pääsyä. :)

 6. Onnistuin koulukiireissä unohtamaan koko levyn ja isä yhtäkkiä lyö sen käsiini. Oli meinaan hiukan nakemisen arvoinen ilme; ”Joko tää ilmestyi? No, äkkiä mankka esille!”

  Kiitos kuitenkin, aivan ihanaa musiikkia. Hirveään angstiin pieni piristys.

 7. ihan sairaan hyvät biisit, jo on lempi biisi tältä levyltä!<3

 8. hienoa, eka levy jossa muistetaan jopa streetteamia joka muuten jää aina unholaan

 9. tarkoitin siis noita kiitoksia…kun eipä bändi erityisemmin tunnu muistavan sitä porukkaa joka aina vaan jaksaa äänestää ja olla aktiivisia

 10. Kuuntelin noi pienet pätkät mitä tossa on kuultavissa, enkä kyllä tasan hankkis totakaan levyä, niinkun en edellistäkään. Kyllä on tääkin bändi muuttunu ekoista kolmesta levystä jonnekin hämärän rajamaille. Yks Sara tässä maassa riittää ja sekin on ihan liikaa, joten miks Uniklubin tarttee kuulostaa aivan samalta?? Jo tollaset biisinnimetkin ku ”Valvekooma” kuulostaa suoraan Saran aikaansaannokselta, ei Uniklubin.
  Olette mukavia kundeja, reipas rivi keikkoja tuli vielä ”Luotisateen” aikoihin, joten en haluis tätä sanoa, mutta niin se vaan on että ne ajat oli ja meni. Ette onnistu enää vakuuttamaan mua tolla nykytyylisellä menolla. En sano tätä pahalla, mutta outoon suuntaan olette menny… Kiitos ja anteeks…

 11. Mahtavaa! Ihan järjettömän upea levy!!! Lähestulkoon orgastinen kokemus! Lyriikat räjäyttävät tajunnan ja musiikillinen anti 10+. Onnittelut täydellisestä onnistumisesta! Sinä maalaat mieleni on Uniklubia kauneimmillaan… Levy paranee jokaisella kuuntelukerralla. En saa teistä tarpeekseni vaikka kuuntelen levyä 666 kertaa päivässä. Olette kauniita sieluja:-)

Comments are closed.