Uniklubi – Aikasi on nyt

3 thoughts on “Uniklubi – Aikasi on nyt

  1. Kuvittelenko vaan, että tuossa videossa ei ole oikein äänet kohdillaan? Ja eikö tästä ihan oikeasti muut tykkää… ;o)

  2. Tuskin koskaan kommentoin mitään varsinkaan musiikkiin liittyvää mutta nyt on aivan pakko. Aikasi on nyt- on aivan loistobiisi. Enpäs ole kuullut toista suomalaista ”herkkääheviä” laulettavan yhtä hyvin. Toisin sanoen mun mielestä ”raskaampaa/synkkää ” ei voi edes laulaa suomeksi koska on todella tyhmän kuuloista mutta tää oli kyllä ihan nappisuoritus… tuntuu et teillä on hanskassa tää ”raskaampi” suomimusiikki kuten se herkkäkin puoli.. Olen koko lapsuuteni seurannut musiikkia ja sen tekemistä vierestä joten tähän mun sydän suli :))
    Joten ilolla kuuntelen tätä ja muitakin biisejä vaikken fani olekaan…

  3. JOO NIIN EN MÄKÄÄN KOMMENTOI PALJOO MUSAAN LIITTYVII JUTTUI MUT NYT ON PAKKO LOISTO BIISI TEILT POJAT JATKAKAA SAMAA MALLII

Comments are closed.