Terveeks ja hyvää vuoden alkua!

Terveeks ja hyvää vuoden alkua!

Kinkut on sulateltu ja aika taas pikkuhiljaa aktivoitua. Kaamosväsymys meinas alkaa joulun allaa painaan, mutta selätin/selätimme sen. Vielä viikon verran lepäilyä, jonka jälkeen karavaani suuntaa lohjalle kohti uusia elämyksiä. Päivät pitenee ja mieli kohoaa taas korkeuksiin.

Henkilökohtaisesti odotan kesää melko innokkaasti nähkääs, kun ajan tässä kevään mittaan prätkäkortin. Ni. Kolmenkympin kriisi. Heh.

Kevään kierrokselle uusitaan settiä ja yritetään toteuttaa teidän toiveita.

Mm. Koko talvi kesämökillä on työn alla, onhan talvi ja kaikkee. Vain kappale puuttuu. Mutta ei kauaa. Muistakaahan käyttäytyä, olla rauhassa ja rakastaa.

Uusi vuosi, uudet vajeet.

-Teemu

13 thoughts on “Terveeks ja hyvää vuoden alkua!

 1. olis kiva,jos tulis ”Olemme yhtä” siihen settilistaan :)

 2. Näiden tähtien alla olis kans kiva joskus kuulla keikoilla :) Keikkoja odotellessa <3

 3. Noille sun jutuille saa aina nauraa…<3 jep oikee kolmenkympin kriisi…:D

 4. Mulla iha kokonaan jäänyt keikoilla kiertely, kun esimerkiksi ’09 vuonna lähin ihan mihin tahansa kattomaan teitä. Ja sillon piti jonottaakin niin perkeleesti.

  Joo, mutta Lahteen oon tulossa. Raahaan poikaystävänkin mukaan ja varotan kanssaolijoita siellä yleisössä, että toi saatanan blackmetalördööjä kultaseni varmasti innostuu riehumaan siellä. Ja mäkin ihan mielelläni hypin päin seiniä, joten… Ni.

  Aluks poikaystävä tuomitsi UK:n ihan täysin, mut sit pakkokuunnellutin sille parin levyllisen verran ja sen jälkeinen tuomio oli, että ”ei tää ny nii paskaa oo”. Mutta sitten kun tuli uusin levy (Kultakalat), ja hän kuuli biisin Poispäin minusta, ni voi saatana… Se alko tykkään ihan kauheesti ja haluu nähä livenäkin. :-D Muutenkin tuntuu et se on alkanu diggailee laajemmin eri musiikista, ettei se punk ja blackmetal ookaan enää se mitä pitää aina kuunnella.

  Ja on toi tainnut vähän tykästyä Teemuun. ”Sil on siistit hiukset ja basso”. Höhö.

  Ai niin, oli mulla ihan oikeeta asiaakin. Niin kuin kaikki muut ois ihan perkeleen kiva kuulla ja Totta vai tarua, kun se on nostalginen! Ja tietysti toi Poispäin minusta, kun ne kitarat… Ah.

  Näkemisiin ja näi.

 5. En toki meinannu pudota tuolilta kun luin että Koko talvi kesämökillä olis tulossa settiin, sitä on ootettu. Tossa aiemmat kirjoittelijat onki maininnu muutaman mitä olis myös kiva kuulla keikoilla. Poispäin minusta olis tositositosi hienoo kuulla livenä, muita olis sit Kiinni jään, Hetki hiljaisuutta, Menneisyys & Myrkky :) Lahdessa nähdään!

 6. Hitto, itellä ei oo tietookaan mille keikalle/keikoille voisin olla pääsemässä nyt keväällä, mut pitää ny jonneki ees koittaa päästä. 8D Jos ny saa toiveita esittää nii se Kiveen ois jees kuulla pitkästä aikaa, eikä Kiertää kehää ois yhtään huono juttu. Sit ehkä joku Kuivilla tai Totuus noista vanhemmista ois tosi jännittävä. Aaaaaa ja Myrkky tai Se ei lähde pois! Muutenki noin niinku ylipäätäänki sais tulla enempi Luotisade-matskua. Ja tää todennäkösesti on ihan liikaa pyydetty, mutta jos kävis niinkin hieno juttu, että jollain keikalla settiin kuuluis Valoon-tsipale, niin mä voisin tirauttaa kyyneleen tai pari koska se ois ihan liian hianoa.

  Joo! Sellasta. Ja varovasti sit niitten kakspyörästen kanssa.

 7. Hihiii! Oon kuullu että keväällä te toteutatte toiveita, pitääkö se paikkaansa?
  Ois kiva jos tulisitte Oulu, Club teatria S/18

 8. Ja ai niin. Onnea Jussi <3
  Vähän myöhässä, tuskin haittaa :D

 9. Jos toiveita saa esittää, ni ÄLKÄÄ soittako enää Kylmää ja Huomenna kappaleita! Hyviä biisejä, mut liika on liikaa… Hienoa ois kuulla Lasinsirpaleilla biisiä pitkästä aikaa…
  Muuten o meininki kohdallaan, ei siis valittamista. :) Keikoilla tavataan.

 10. Kitoos!!!-siis koko talvi kesämökillä- biisin paluusta keikkasettiin…ehkä?!? ;D…ja Teemu,muistathan asiaankuuluvat turvavarusteet,kun harjoittelet korttia varten… potkukelkalla…

 11. Jussi, onko sulla riitaa enää Lovexin hykyisen laulajan theonin kanssa?
  Oon kuullu joskus vuonna 2007 tai 2006 että olit haukkunu Theonia. Pitääkö tämä paikkaansa? Theon / Lovex kuuluu musamakuuni. :)
  Teidän molempien musa on maailman parasta kuunneltavaa! <3

 12. Siis korjaus: Nykyisen laulajan, ei hykyisen :D

Comments are closed.