Kaamosmasennus selätetty!

Terve.

Näyttää siltä, että kaamosmasennus on selätetty. Pienet sille siis! Huhtikuulle tuli pari keikkaa lisää; Tampere ja Helsinki. Tuo Tampereen keikka on Tamkon opiskelijabileet eli ilmeisesti jotain haalarihommia. Mutta rohkeesti paikalle ja sekaan vaan jos uskaltaa, tapahtuma ei ole yksityistilaisuus.

Muutama uusi biisiaihio on myös syntynyt jo tässä vaiheessa, vaikka uutta levyä tehdäänkin vasta loppuvuodesta. Eli mitään jumitusta kirjoittamisen suhteen ei tuntuisi olevan. Niin, ja muutama päivä sitten vietiin Kultakalat (radio edit) radioihin, joten antakaa tukenne niin kuin olette hienosti tähänkin saakka tehneet.

Nähdään keikoilla.

-Jussi

4 thoughts on “Kaamosmasennus selätetty!

 1. No sehän on hyvä että niitä biisejä alkaa pikku hiljaa syntyä mä nimittäin odotan jo innolla uutta levyä ja uusia biisejä. Ja keikoillekin yritän tulla niin monelle kuin mahdollista koska todella tykkää teidän biiseistä. Helsinkiin ja Tampereelle en ikävä kyllä pääse mut Lappeenrantaan yritän päästä. :) <3

 2. JEE, ihanaa, että tuutte taas Tampereelle!
  harmi vaan kun tuo on torstai, mutta kyllä taidan silti raahautua paikalle.
  vielä en haalareista tiedä, mut mahdllisesti… tosin ois kyl ihan eriväriset haalarit ku muilla ku on eri AMK… :DD

 3. Miten ois Ouluun tulon laita? (S/18)
  Ja ootan uutta levyy, ja uusii biisei. <3
  Oon tulos ehkä (toivon mukaan) Kattoon teitä 10.6 Oulun lähelle. En malttais oottaa… :)<3

 4. ja mun mahassa kiertää, syynä varmaan kesäkuu :–D

Comments are closed.