Kultakalat-kiertue päättyi eilen

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HfN3fx_7maA&feature=youtube_gdata[/youtube] 30.9.2010 Helsingistä alkanut Kultakalat-kiertue päättyi eilen Pieksämäelle. Kiitoksia kaikille keikoilla käyneille, on ollut loistava rundi! Loppuvuosi lomaillaan ja viritellään uusia matoja koukkuihin, palataan taas astialle!
-Uniklubi

3 thoughts on “Kultakalat-kiertue päättyi eilen

  1. Kiitos Uniklubin pojat eilisestä keikka oli mahtava ja hauskaa lomaa pojat <3 Teitä tulee ikävä , toivottavasti nähdään pian . Erityiskiitokset Jussille , Jannelle ja Teemulle oli mukavaa jutella teidän kanssa ja kiitokset myös yhteiskuvista ja haleista joita teiltä sain. :) <3 Uniklubin pojat te ootte ihania <3 <3

  2. Kiitos taas ihanista keikoista! Toivottavasti uutta levyä pukkaa aikanaan teiltä. :)
    Seillaista samaa fiilinkiä kuin kehä albumilla. <3 Hyvää lomaa teille rokin kuninkaat!!

  3. kiitos vaan itsellenne :)<3 ja tuo video on niin huippu<3!

    nähdään!!!!!!!

    Ja pitäkää Tuomas vielä bändissä tauon jälkeen!!!

Comments are closed.