Kuulumisia

Tervehdys kaikille!

Ajattelin kirjoittaa kuulumisia pitkästä aikaa. Siitä on jo toista vuotta kun viimeisin ”Kultakalat” -albumi ilmestyi. Tosin eihän se ole aika eikä mikään. Ajatukset ovat jo kuitenkin hetken aikaa raksuttaneet uusille Uniklubi-lauluille, ja hyvä niin. On ollut piristävää tehdä Neferin kanssa juttuja tässä välissä ja se on myös antanut uusia näkökulmia moniin asioihin.

On varmaa, että Uniklubi tulee uudistumaan musiikillisesti johonkin suuntaan eli toista ”Kultakalat” -albumia tuskin tulette kuulemaan. Ja koska Teemu vaihtoi maisemia, niin uusi basisti tuo varmasti uutta terää orkesteriin. Yksi hieno bassotaitelija onkin lupautunut kokeilemaan miltä musisointi meidän kanssamme tuntuu. Innolla odotamme mitä tulevan pitää. Mutta siitä lisää myöhemmin.

Tästä alkaa ns. uusi seikkailu tämän orkesterin kanssa ja me palaamme asiaan heti kun ollaan saatu rivit kuntoon ja sitä myöten muusiikkia tehtyä. Siihen saakka näkemiin ja oikein hyvää kesää kaikille.

Rakkaudella,
Jussi

2 thoughts on “Kuulumisia

  1. Koskahan mahdatte aloittaa taas keikkailun, yks mun parhaimmista ystävistä täyttäää huhtikuussa 30wee ja on teen suuri fani ja joskus mietittiin että mennään teen keikalle isolla tyttöporukalla mutta nyt te ootte tauolla :/

  2. siis ootteko te lopettanut uniklubin ja jos ootte niin te ette voi te ootte paras bändi mä kuuntelen teitä tälläkin hetkellä mulla on teidän 2levyä ja mä haluaisin nähdä teidät livenä mut jos ootte lopettanu niin ei sitten mä en voi silloin nähdä teitä harmi):

Comments are closed.