Kiitos kesän ja kevään keikoista!

Kiitoksia kesän ja kevään keikoista. Oli hauskaa! Nyt keskitytään hetki uuden musiikin tekemiseen!

Marraskuussa tehdään kaksi keikkaa, jotka ovat  7.11 Jack The Rooster, TAMPERE ja 20.11. m/s Baltic Princess, Turku!

 

Nähdään taas!

 

-Uniklubi

5 thoughts on “Kiitos kesän ja kevään keikoista!

  1. öööh saanko kysyä yhden kysymyksen? se tulee tässä missä päin se Jack the Rooster on? siis kyllä mää tampereen tiedän mutta missä se paikka on ? toivottavasti vastaatte (:

  2. Iso Kiitos (: Nyt mä pääsen ehkä näkemään teidät OMG Mä ootan sitä innolla <3 <3 ja vaikka en teitä näkiskään niin mä ainakin unelmoin aina siitä mutta mä kyllä uskon että mä näen teidät <3<3<3<3<3<3<33<3<3<3 (:

  3. MOIKKA pojat! mitenkä on mennyt? Mä tässä just kuuntelen sydän janoaa kappaletta <3 (: Mulaa ois yks juttu teille kerrottava se on aika hauska (: noh se menee näin: kerran kun mun sisko oli meillä käymässä se toi mulle teidän levyjä ja sit se sano että: mun ex poikaystävä tuntee UK:n pojat sit mää siinä kiljun ja sanon että ei varmana niin sitten mun siskon exsän mukaan Janne selo ois muka parempi kun jussi Mut määpä sanoin että sano ex sälles näin: MUN LEMPI BÄNDIN JÄSENIÄ ET KUULE ARVOSTELE KAIKKI NE OVAT KULLAN ARVOISIA JA ETTÄ KAIKKI NE JUSSIA MYÖTEN OVAT IHANIA SUUSTAN sit mää sille sanoin niin niin sit mun sisko vaan sano että: joo kyllä (: ELI TE OOTTE KULLAN ARVOISIA POJAT <3 ps: JUSSI JA JANNE ON MOLEMMAT TOSI TOSI TOSI TOSI TOSI HYVIJÄ LAULAJIA <3 siis oikeesti <3 <3 <3

Comments are closed.