Uusi single ”Huojuva silta” ulkona nyt!

Uniklubin tuore single Huojuva silta on voimabiisi niihin hetkiin, kun on jumissa maailman rattaissa

Uniklubin Huijuva silta -kappale julkaistaan 10. huhtikuuta.

Yhtye on saanut uutta näkökulmaa musiikkiinsa tuottaja Rauli Eskolinin kanssa. Eskolin on aiemmin työskennellyt muun muassa CMX:n, Haloo Helsinki! -yhtyeen ja Apocalyptican kanssa.

– Bändillemme oli tärkeää päästä työstämään uutta albumia tuottajan kanssa, joka ei ollut entuudestaan tuttu ja jolta saisimme uutta kulmaa Uniklubin saundiin, mitä ollaan kuusi albumia jo ehditty vääntämään. Rauli on osoittautunut meidän mieheksi ekoista sessioista lähtien, bändin keulakuva Jussi Selo kommentoi.

Huojuva silta on hyvin henkilökohtainen kappale Selolle.

– Mulla oli vaikea jakso elämässä, kun ei ollut voimia ja tuntui, että olin jumissa maailman rattaissa. Jotenkin sitä taas voimaantui ja biisejäkin alkoi syntyä uudella sykkeellä. Tämä on mulle henkilökohtainen voimabiisi, joka vie eteenpäin ja antaa uskoa huomiseen, Selo kertoo.

Parhaillaan Uniklubilla on meneillään vauhdikas keikkavuosi. Lisäksi yhtye juhlistaa syksyllä 20-vuotista taivaltaan.