Uusi albumi Ajan piirtämät kasvot julkaistaan 25.9.2020

Uniklubin uusi albumi Ajan piirtämät kasvot julkaistaan syyskuussa!

Uniklubin odotettu Ajan piirtämät kasvot -albumi julkaistaan 25. syyskuuta Playground Musicin kautta vinyylinä, CD:nä, kasettina ja digitaalisesti. Albumin ennakkomyynti alkaa tänään keskiviikkona 19. elokuuta.

-Aloitimme albumin äänitykset yhdessä tuottaja Rauli Eskolin kanssa joulukuussa 2018. Eli oikeastaan heti edellisen Tulennielijä-albumin julkaisun jälkeen. Ei haluttu aikailla seuraavan julkaisun kanssa ja biisejäkin tuntui syntyvän hyvällä vauhdilla, laulaja Jussi Selo kertoo.

Eskolin on aiemmin työskennellyt muun muassa Haloo Helsinki! -yhtyeen ja Apocalyptican kanssa.

-Yhteistyö Raulin kanssa oli helppoa ja aika nopeasti tuli selväksi, että tämän kaverin kanssa tulee toimeen koko orkesteri, eikä tarvitse turhaan puristaa mailasta. Halusimme, että uutukainen olisi saundeiltaan ja tunnelmaltaan erilainen kuin edelliset albumimme ja mielestämme onnistuimme siinä, Selo jatkaa.

Albumin singleistä on tullut hittejä niin radiossa kuin suoratoistopalveluissakin.

-Levyn ensimmäiset sinkkulohkaisut Huojuva silta, Bailaten koko elämä, Siipirikko ovat antaneet hyviä merkkejä siitä, että olemme jonkin hyvän äärellä. Esiintymislavoilla on ollut ilo huomata, että ihmiset ovat löytäneet meidän keikoille taas. Harmi, että korona vihelsi kevään kiertueemme kesken poikki, mutta syksyllä olisi tarkoitus mennä taas ja juhlistaa meidän seitsemättä studioalbumia.